12 d’abril del 2011

257.645


El poder de les paraules (text escrit el 03/03/2008)

Mai deixis de creure que allò que somnies es pot aconseguir.

Qualsevol dia et sorprendràs en veure que, quan menys t'ho esperes, s'esvaeix la boira i despunten les siluetes d'aquelles persones que mai has oblidat, aquelles persones que potser no saps on et duran, però segur que a bon port. La confiança cega reforça el sentiment de pertinença a un grup on la constant anomenada amistat sobrevola permanentment els llindars de la fortalesa entre els individus.

Mai sentiràs que paraules menystingudes com por, buidor o tristesa amenacin la tenacitat dels teus pensaments i seran els teus propis lligams les que posaran punt i final a tanta absurditat indeguda.

No neguis l'instint de supervivència, però mai posis en perill el teu sentit comú. Així veuràs amb claredat quasi absoluta qui ets i com ets, deshumanitzant les irracionalitats i racionant el teu ego, sense abandonar-lo en el més obscur racó de la soledat.

Assegura't que els teus actes reforçaran la cohesió imprescindible de la vida social a la que estem entramats i que lluitaràs per mantenir la pau a les teves fronteres, sinó patiràs les destructives conseqüències que molt bé has anat forjant. No tothom té el seu merescut, però no temptis la teva incredulitat ni abusis del poder: mai podràs controlar-ho tot.

Com un raig de llum, il·lumina la foscor del teu camí i aprofita cada instant abans no arribis al final. El temps no es pot aturar, però el bons moments es poden recordar.




257.645 persones han expressat la seva opinió. 
257.645 opinions que mereixen tot el respecte de ser escoltades en el seu dret a vot.
257.645 vots que demostren la voluntat democràtica d'un poble, d'una ciutat.
257.645 ciutadans que han decidit mobilitzar-se en una consulta popular.

Estem preparats, estem convençuts, volem ser escoltats.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada